نشریه مدیریت ورزشی توسط دانشکده علوم ورزشی و تندستی دانشگاه تهران با نام سابق "حرکت" و با درجه علمی – پزوهشی از سال 1378 به صورت فصلنامه شروع به فعالیت کرده است. تا سال 1388، 39 شماره از نشریه حرکت منتشر شد که در کل 168 عنوان مقاله در گرایش فیزیولوژی ورزشی، 108 عنوان مقاله در گرایش مدیریت ورزشی، 80 عنوان مقاله در گرایش رشد ویادگیری حرکتی ورزشی و 62 عنوان مقاله در گرایش طب ورزشی منتشر کرده است. از تاریخ دیماه سال 1388 از شماره 40 به بعد این مجله به صورت 4 گرایش تخصصی منتشر گردیده است. نشریه مدیریت ورزشی به موضوعات مهمی مانند مدیریت منابع انسانی، مدیریت رفتار سازمانی، اقتصاد و بازاریابی ورزشی، مدیریت استراتژیک در ورزش، مدیریت رویدادها واماکن ورزشی را پوشش می دهد. نشریه پذیرای مقالات علمی اصیل و مروری است. مسیر داوری به صورت دو سو ناشناس و دسترسی به مقالات آزاد است.

این نشریه در ارزیابی کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1400، درجه ب را کسب کرده و همچنین طبق آخرین ارزیابی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) دارای ضزیب تأثیر 0/351 و رتبه Qمی باشد و جزو لیست نشریات هسته در این حوزه می باشد که بر اساس معیارهای بکار گرفته شده در این ارزیابی، متضمن کیفیت بالای نشریات از نظر محتوای علمی است.

بر اساس قوانین انتشارات با دسترسی آزاد، تمام مقالات چاپ شده در این نشریه به صورت آزاد بوده و بدون پرداخت هزینه قابل دستیابی است.

اطلاعات نشریه
عنوان مدیریت ورزشی
صاحب امتیاز و ناشر دانشگاه تهران
نوع انتشار چاپی و الکترونیکی