1. بحرینی، کیومرث؛ شاهعلیزاده کلخوران، محمد؛ نورایی، فرهاد (1388). «بررسی کیفیت خدمات در دانشگاه آزاد اسلامی براساس مدل سروکوال و QFD (مطالعۀ موردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآباد کتول»، پژوهشگر مدیریت، 6(14)، ص 79-62.
3. سید جوادین، رضا؛ کیماسی، مسعود (1384). مدیریتکیفیتخدمات، تهران: نگاه دانش، ص 37-35.
4. سید جوادین، رضا؛ خانلری، امیر؛ استیری، مهرداد (1389). «مدلی از ارزیابی تأثیر کیفیت خدمات بر وفاداری مشتریان باشگاههای ورزشی»، نشریۀ المپیک، سال هجدهم، ش 56، ص 55-40.
5. قنبرپور، امیر؛ ساعتچیان، وحید؛ پورسلطانی زرندی، حسین (1391).«ارﺗﺒﺎط ﺑﻴﻦ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻳﺎدﮔﻴﺮی ﺳﺎزﻣﺎﻧﻲ، اﻧﮕﻴﺰة ﻳﺎدﮔﻴﺮی و ﻛﻴﻔﻴﺖ ﺧﺪﻣﺎت داﺧﻠﻲ در ﻓﺪراﺳﻴﻮنﻫﺎی ﻣﻨﺘﺨﺐ»، نشریۀ مدیریت ورزشی، ش 14، ص 76-56.
6. کزازی، ابوالفضل؛ دهقانی، یحیی (1382). «الگویبهینۀارزیابیکیفیتخدماتپستیجمهوریاسلامیایران»، مدیریت صنعتی، ش 3، ص 56-47.
7. کوزهچیان،هاشم؛ گوهر رستمی، حمیدرضا؛ احسانی، محمد (1388). «مقایسۀ رضایتمندی مشتریان باشگاههای بدنسازی خصوصی و دولتی مردان شهر تهران»، نشریۀ حرکت، ش 1، ص 49-37.
8. گرجی، حسن ابوالقاسم؛ طباطبایی، مهدی؛ اکبری، امین؛ سرخوش، سمانه؛ خراسانی، سهیلا (1392). «بهکارگیری مدل شکاف کیفیت خدمات (سروکوال) در مجتمع آموزشی درمانی امام خمینی (ره)»، مدیریت سلامت، ش 16 (51)، ص 60-45.
9. منوریان، عباس؛ امیری، سامع (1384).«ارزیابی کیفیت خدمات بیمهای از دیدگاه مشتریان»، فصلنامۀ صنعت بیمه، ش 2 (78)، ص 40-5.
10. میرزامحمدی، محمدحسن؛ عبدالملکی، جمال (1386). «بررسیرابطۀتعهدسازمانیباکیفیتارائهخدماتدرکارکناناداریو آموزشیغیرهیأتعلمیدانشگاهشاهد»، سومین کنفرانس ملی مدیریت عملکرد، کتابچۀ کنفرانس، ص 131-120.
11. Aldlaigan, H, A. A-Buttle, F (2002). “SYSTERA-SQ: a new measure of bank service quality” International Journal of Service Industry Management, (13) 4. PP 34-56
13. Bai, N. Esmaeil, Z. Masood, J. (2013). “The relationship between internal service quality and physical education faculty members’ job satisfaction in dist. 10 of Islamic Azad University, Iran” European Journal of Experimental Biology3(2). PP 379-382
16. Chia-Ming, C. Chin-Tsu, C. Chin-Hsien, H. (2008) “A Review of Service Quality in Corporate and Recreational Sport/Fitness Programs”. Journal of Business Reaearch. (24). PP 253-268.
17. Conner, P, M. (2012). “Service: utilitystyleproven strategies for improving customer service and reducing customer care costs”. Sport Management Review. (34)1. PP 1-18
19. Davis, Mark M., Heineke, Janelle. (2010) “Managing Services: Using Technology to Create Value 1st ed”. New York: McGraw-Hill. Pp 83-91
20. Fiegenbaum, A, V. (1991) “Total quality Control, 3rd Edition”. New York, MC Grave-Hill. PP 1-11
23. Liu, Yi-Chin. (2008). “an Analysis Service Quality, Customer Satisfaction and Customer Loyalty of Commercial Swim Clubs in Taiwan”. A Dissertation Project Submitted to the Faculty of the United States Sports Academy in Partial Fulfillment of the Requirements for the degree of Doctor of Sports Management. Pp 18-40.
26. Parasuraman, A. Zeithaml, V, A. Berry, L. (1998) “SERVQUAL :A Multiple-Item Scale for Measuring Consumer Perceptions of Service Quality”. Journal of Retailing. (64)1. pp.12- 40.
27. Parasuraman, A. Zeithaml, V. Berry, L. (1985) “A conceptual model of service quality and its implications for future research” ibid. (49). PP 41-50.
28. Tatari, H and et. Al. (2014)."Measuring service quality of state clubs in Lorestan province using SERVQUAL model." International Journal of Sport Studies. Vol., 4 (2), 233-237
29. Tatari, H and et. Al. (2014). "The Comparison of Service Quality in Public and Private Clubs in Lorestan Province using SRERVQUAL Model". International Journal of Academic Research in Business and Social Sciences December, Vol. 4, No. 12
31. Wisniewski, M. and Donnelly, M. (2013). “Measuring service quality in the public sector: the potential for SERVQUAL”. Total Quality Management . (7)4. pp. 357-365.